Pirkanmaan Voimian strategia

Huolehdimme hyvinvoinnista

Perustehtävämme

Huolehdimme asiakkaidemme hyvinvoinnista tarjoamalla monipuolisia aterioita, puhtautta ja muita asiakasratkaisuja asiantuntevasti, vastuullisesti ja kumppanuuksia hyödyntäen.

Tavoitteemme

Olemme edelläkävijä ja asiakkaidemme vaikuttavin kumppani. Tuotamme omistajille arvoa ja tarjoamme henkilöstölle merkityksellistä työtä.

Arvot arjen ohjenuorana

Haluamme palvella
Toimimme asiakaslähtöisesti ja yhdessä asiakkaan kanssa haemme kaikkia osapuolia tyydyttävät ratkaisut ottaen huomioon omistajatavoitteet.

Toimimme tuloksellisesti
Huolehdimme tuotteiden ja palveluiden hyvästä hinta-laatusuhteesta ja tasaisesta laadusta. Tuottavuutta parannamme prosesseja kehittämällä ja otamme huomioon ympäristön hyvinvoinnin.

Haluamme oppia ja kehittyä
Sitoudumme toiminnan jatkuvaan parantamiseen, haemme ennakkoluulottomia ja uusia ratkaisuja. Henkilöstön osaamista, motivaatiota ja työhyvinvointia kehitämme osallistavalla johtamisella, koulutuksella ja tiimityöllä.

Onnistumme yhdessä
Autamme asiakkaitamme onnistumaan omassa tehtävässään olemalla luotettava ja aktiivinen yhteistyökumppani. Teemme työtä yhdessä kannustavassa ilmapiirissä.

Ruokalistat

Tarjoamme ravitsevaa, monipuolista ja maukasta ruokaa päivittäin sadoissa päiväkodeissa, kouluissa, palvelukeskuksissa ja lounasravintoloissa eri puolilla Pirkanmaata. Täältä näet ruokalistamme!

Miten onnistuimme?

Nappisuoritus vai huti – kerro meille! Kiitos, että autat meitä kehittämään toimintaamme.

Uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy muutaman kerran vuodessa ja kertoo hyvinvoinnin ja ravitsemuksen ajankohtaisista kuulumisista Pirkanmaalla.