Tietosuojaseloste

EU:n yleinen tietosuoja-asetus (GDPR)

Tietosuoja-asetuksen vaatimukset on huomioitava kaikessa henkilötietojen käsittelyssä: prosesseissa, tietojärjestelmissä ja hankinnoissa.

Tietosuoja-asetus parantaa henkilötietojen suojaa ja rekisteröityjen oikeuksia. Henkilötietojen asianmukainen käsittely lisää avoimuutta ja läpinäkyvyyttä sekä vahvistaa rekisteröityjen oikeuksia valvoa henkilötietojensa käsittelyä.

Pirkanmaan Voimia Oy:n toiminnassa käsitellään erilaisia henkilötietoja mm. henkilöstöhallinnon ja taloushallinnon yhteydessä. Pirkanmaan Voimia Oy käsittelee henkilötietoja lainmukaisesti, asianmukaisesti ja rekisteröidyn kannalta läpinäkyvästi. Tämän lisäksi henkilötietoja käsitellään tavalla, jolla varmistetaan  asianmukainen turvallisuus, mukaan lukien suojaaminen luvattomalta ja lainvastaiselta käsittelyltä sekä vahingossa tapahtuvalta häviämiseltä tai tuhoutumiselta.

Pirkanmaan Voimia rekisterinpitäjänä

Rekisterinpitäjänä Pirkanmaan Voimia Oy on laatinut jokaisesta henkilörekisteristä tietosuojaselosteen.

Rekisteröidyn oikeudet ja niiden toteuttaminen Pirkanmaan Voimia Oy:n henkilörekistereissä:

 

Ruokalistat

Tarjoamme ravitsevaa, monipuolista ja maukasta ruokaa päivittäin sadoissa päiväkodeissa, kouluissa, palvelukeskuksissa ja lounasravintoloissa eri puolilla Pirkanmaata. Täältä näet ruokalistamme!

Miten onnistuimme?

Nappisuoritus vai huti – kerro meille! Kiitos, että autat meitä kehittämään toimintaamme.

Uutiskirje

Uutiskirjeemme ilmestyy muutaman kerran vuodessa ja kertoo hyvinvoinnin ja ravitsemuksen ajankohtaisista kuulumisista Pirkanmaalla.